Κριτική για τα δυόμιση χρόνια Καρυπίδη έκανε σήμερα το πρωί σε συνέντευξη τύπου η Γεωργία Ζεμπιλιάδου συνο??ευόμενη από την Αγνή Κανδύλη .

“Δυόμιση χρόνια μετά δεν έχουν σχέδιο. Γι αυτό κάπως έτσι πορευόμαστε… χωρίς γνώση και χωρίς σχέδιο. Στην ιστορία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας αυτή η πενταετία θα είναι η περίοδος των χαμένων ευκαιριών και της αδιαφάνειας” υποστήριξε μεταξύ άλλων η Επικεφαλής του Συνδυασμού “ΕΛΠΙΔΑ”, Γεωργία Ζεμπιλιάδου, συνοδευόμενη από την περιφερειακή σύμβουλο, Αγνή Κανδύλη, επί του Απολογισμού της Περιφερειακής Αρχής για το έτος 2016.

Αναφορικά με τη γούνα η κ. Ζεμπιλιάδου σημείωσε ότι το master plan για τον κλάδο βρίσκεται ακόμη στα χαρτιά, υπενθυμίζοντας ότι έκλεισαν 194 επιχειρήσεις μόνο στο Νομό Καστοριάς, ενώ και οι εξαγωγές συρρικνώθηκαν το 2016 από 340 εκατ. ευρώ στα 40 εκατ. ευρώ. Τι έχει γίνει, αναρωτήθηκε, με την ρευστότητα των επιχειρήσεων ειδικά μετά τα capital controls, την καθετοποίηση της παραγωγής, το ερευνητικό Ινστιτούτο, τη στήριξη της νέας γενιάς επιχειρηματιών για να μπει στον κλάδο, την αξιοποίηση των εκθεσιακών κέντρων και η βιωσιμότητά τους και τη χωροθέτηση ζωνών ανάπτυξης των γουνοφόρων σε αρμονική συνύπαρξη με τον πρωτογενή τομέα.

Δείτε τις θέσεις του Συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ επί του Απολογισμού για το έτος 2016

Οι θέσεις του Συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ επί του Απολογισμού για το έτος 2016 (ΚΑΣΤΟΡΙΑ 21.2.2017) by Σέντρα Καστοριάς on Scribd

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here