Ο Γιώργος Χατζησυμεωνίδης μίλησε στον Antennes Fm και στον Χρήστο Νατσούλη, για το θέμα που έχει προκύψει με τους 62 μαθητές του Γενικού Λυκείου Άργους Ορεστικού αλλά και τους γουνοποιούς που βρίσκονταν εκεί αυτές τις ημέρες για την Έκθεση Γούνας Mifur.

Ο κ. Χατζησυμεωνίδης δήλωσε: «Πρέπει να υπάρχει μια ψύχραιμη φωνή. Βρισκόμουν στο Μιλάνο μαζί με το παιδί μου και προσωπικά δεν ανησύχησα καθόλου. Κάποια στιγμή θα φτάσει ο ιός στην Ελλάδα και στην Καστοριά. Δεν μπορείς να το περιορίσεις. Πρέπει να ακούμε ανθρώπους σαν τον κύριο Ηρακλή Τιτόπουλο (επεμβατικός πνευμονολόγος, μίλησε χθες στον Χρήστο Νατσούλη, ακούστε εδώ το ηχητικό), όλα τα άλλα νομίζω ότι φέρνουν τον πανικό. Ας ακούσουμε τους ειδικούς τι λένε και ας μην γινόμαστε γιατροί και ειδικοί για κάθε θέμα».

Ενώ μίλησε και για την έκθεση του Μιλάνου και το πόσο έχει επηρεαστεί ο κλάδος από τον κορωνοϊό: «Αν δείτε τα χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει μια παγκόσμια αναταραχή. Παραγωγικά αν αυτό συνέβαινε τον Σεπτέμβριο μπορεί να ήταν και πολύ καλύτερο για τον κλάδο. Τώρα σε αυτή την περίοδο που διανύουμε όντως επηρεάζονται οι πελάτες και όλοι αυτοί που ταξιδεύουν. Δεν θεωρώ όμως πως είναι ο μέγιστος παράγοντας της αναδουλειάς. Είναι γενικότερο το πρόβλημα».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here