Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές εξέφρασε ο εκτελεστικός γραμματέας της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Γρηγόρης Γρηγοριάδης μιλώντας στο Χρήστο Nατσούλη και τον Antennes 93,6.

«Με ενδιαφέρει αυτή η διαδικασία, αλλά δεν μπορούμε να προκαθορίσουμε τίποτα. Είναι μία διαδικασία που βρίσκεται στα χέρια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού μας, του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εγώ θέλω να συμμετάσχω και θα συμμετάσχω όπου κληθώ να το κάνω. Νιώθω έτοιμος και δυνατός και είναι γνωστό ότι μου αρέσει να προσφέρω στον τόπο μου. Θέλω να βλέπω χαμόγελα γύρω μου και αυτό το χαμόγελο πρέπει να το ξαναφέρουμε στον τόπο μας. Ένα χαμόγελο που χάθηκε από όλα αυτά τα προβλήματα που μας ταλανίζουν και πού μαζί του έφυγαν και τόσα παιδιά μας για να βρουν ένα καλύτερο μέλλον Και να βιοποριστούν με δύσκολο τρόπο. Είναι τεράστια η ευθύνη όλων μας», είπε.

Αναφορικά με την προηγούμενη εκλογική διαδικασία και τη μη συμμετοχή του, δεν θέλησε να τοποθετηθεί «Ακούστηκαν πολλά, έγιναν πολλά, δεν υπάρχει λόγος να τα συζητήσουμε τώρα. Ας ψάχνουμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Εκεί πάσχουμε», είπε ο κ. Γρηγοριάδης. Δήλωσε, πάντως, πως η θέση του δεν του απαγορεύει να είναι υποψήφιος στις εκλογές, όποτε και εάν γίνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here