Η Ένωση Αστυνομικών Καστοριάς για την βράβευση στην Αθήνα: «Μας κάνετε υπερήφανους»

«Μας κάνετε υπερήφανους και σας ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο το δύσκολο έργο που σας έχει αναθέσει η πολιτεία» αναφέρει στην συγχαρητήρια ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς.

Η σχετική ανακοίνωση:

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσής μας συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους  α) Υπαστυνόμο Α΄ Αρβανιτάκη Παντελή, β) Ανθυπαστυνόμο Γκόβαρη Αθανάσιο, γ) Αρχιφύλακα Τσιγάρα Παναγιώτη και δ) Αστυφύλακα Σαράντη Βασίλειο, διότι σε κεντρική εκδήλωση για την Ημέρα της Αστυνομίας, την 20η Οκτώβρη 2017, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Λυρικής Σκηνής στο Μέγαρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, βραβεύτηκαν από τον Πρόεδρο για πράξεις ανδραγαθίας και αυτοθυσίας.

Μας κάνετε υπερήφανους και σας ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο το δύσκολο έργο που σας έχει αναθέσει η πολιτεία.

Ενώ, ευχαρίστησαν τον Ανέστη Αγγελή  και το Δημοτικό Συμβούλιο για την μετονομασία του πάρκου που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Γράμμου και Καποδιστρίου, σε «Πάρκο πεσόντων Αστυνομικών.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμαρχο Καστοριάς, κ. Ανέστη Αγγελή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, οι οποίοι αποφάσισαν θετικά  στο αίτημά μας να παραχωρήσουν το πάρκο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Γράμμου και Καποδιστρίου, προκειμένου να ονομαστεί «Πάρκο πεσόντων Αστυνομικών» και να τοποθετηθεί αναθηματική στήλη με τα ονόματα των συναδέλφων που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα του καθήκοντός τους, ως ελάχιστος φόρος τιμής προς αυτούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here