Η επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας Βογατσικού για την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Απο την στιγμή της επανίδρυσης της ιστορικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ το 2014, όλοι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στα εκάστοτε Δ.Σ.,είχαν σαν γνώμονα την διατήρηση μιας αθλητικής ενασχόλησης προς την νεολαία του χωριού και όχι μόνο. Όλες οι διοικήσεις του συλλόγου από την επανίδρυση του,μηδενός εξαιρουμένου, προσπάθησαν και κατόρθωσαν μια υπέρβαση, οδηγώντας τον σύλλογο στις μεγαλύτερες επιτυχίες της συγχρονης ιστορίας του. Το Βογατσικό απέκτησε σεβαστό όνομα στο χώρου του τοπικού ποδοσφαιρου. Ότι κάναμε, δεν το κάναμε για προσωπικό όφελος αλλά για το καλό του χωριού μας αλλά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Καστοριάς. Εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως μόνο ερασιτεχνικό δεν είναι μιας και οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι σ’ αυτό είναι αμοιβομενοι(ΕΠΣ,διαιτητές,γιατροί)

Υπέρβαση συνεπάγεται κόστος. Και κόστος πρωτα και πάνω απ’ όλα οικονομικό. Αλλά γι αυτό το οικονομικό κόστος θα απολογηθουμε σε όσους πρέπει και όχι στον κάθε τυχάρπαστο και άσχετο. Οχι σ αυτους που δεν προσεφεραν ούτε ένα ευρώ για την λειτουργία του συλλόγου. Όχι σ’ αυτούς που είναι ξένοι προς το σύλλογο και το χωριό και λένε το μακρυ τους και το κοντό τους….”όταν δεν έχεις γνωση, δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη”…

Κλείνοντας και περνώντας στο δια ταύτα το Δ.Σ. έλαβε την απόφαση της αποχώρησης της ποδοσφαιρικής ομάδας για τους εξής λόγους:

1ον. Οικονομικούς λόγους μιας και οι απαιτήσεις είναι πολλές και τα έσοδα ελάχιστα,
2ον. Αγωνιστικους λόγους,
3ον. Αδιαφορία – αχαριστία διαφόρων παραγόντων,
Όλα τα ωραία κάποτε τελειωνουν. Έτσι κι αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.

Υ.Γ. Κυριοι της ΕΠΣ Καστοριάς, μάλλον δεν ιδρωσε και πολύ το αφτί σας για την αποχώρησή μας, μιας και ουδείς από εσάς δεν μπήκε στον κόπο να επικοινωνήσει μαζι μας και να ρωτήσει τι συμβαίνει. Απλα αδιαφορησατε.
Μπορείτε πλέον να είστε ήσυχοι. Αλλά μην πανηγυρίζετε. Δεν μας διώξατε…ΜΟΝΟΙ μας φύγαμε. Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία και καλή συνέχεια στο έργο σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here