Η Φάρμα Μόσχου έχει μακρά ιστορία. Το 1876 ο προ-προπάππους των δύο αδερφών, Κωνσταντίνος Μόσχος, ξυλουργός στο επάγγελμα βρέθηκε στην περιοχή της Καστοριάς, όπου ξεκίνησε μια μικρή φάρμα με πρόβατα. Η κτηνοτροφία περνούσε από γενιά σε γενιά, με τον κάθε εκπρόσωπό της να βάζει τη δική του πινελιά. Έτσι ο προπάππους των δίδυμων αδερφών, Δημήτρης Μόσχος, έμπορος, έδωσε την ιδέα της δημιουργίας ενός κρεοπωλείου, το οποίο δούλεψε στη συνέχεια για κάποιο διάστημα ο παππούς τους Χρήστος. Έπειτα τη σκυτάλη πήραν οι γονείς τους, Δημήτρης και Φιλαρέτη, που συνέχισαν την κτηνοτροφική παράδοση κι έφτιαχναν τυρί και γιαούρτι. Το νέο κεφάλαιο όμως της οικογενειακής επιχείρησης γράφτηκε με τα δίδυμα αδέρφια και συνεχίζει μέχρι σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here