Την πρώτη από τις τρεις προεκλογικές της ομιλίες, πραγματοποίησε στο Άργος Ορεστικό η υποψήφια βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε. Καστοριάς Μαρίας Αντωνίου.

      «Από το Άργος Ορεστικό, στέλνουμε μήνυμα νίκης! Για την Ελλάδα που προχωρά σταθερά, τολμηρά, μπροστά», τόνισε η Μαρία Αντωνίου μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του παλαιού Πνευματικού Κέντρου.

      «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη θερμή σας υποδοχή! Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Η επιλογή σας αυτή μεγαλώνει την ευθύνη μου απέναντι σε σας και στον τόπο μου. Μαζί έχουμε χτίσει άρρηκτους δεσμούς εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Μου δώσατε δύναμη και αυτοπεποίθηση να συνεχίσω τον αγώνα μου για μια καλύτερη Καστοριά για όλους μας, με συνοδοιπόρους όλους σας», τόνισε η Μαρία Αντωνίου.

      Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Μαρία Αντωνίου αναφέρθηκε στο επιτυχημένο έργο που επιτελέστηκε στα 4 χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ. τόσο σε εθνικό όσο και τοπικό επίπεδο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε όσα υλοποιήθηκαν στο Δήμο του Άργους Ορεστικού, καθώς και σε όσα προγραμματίζονται για τη νέα τετραετία.

      «Το διακύβευμα της 25ης Ιουνίου είναι ένα: Η ισχυρή αυτοδυναμία που θα δώσει μια  σταθερή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα μας. Είμαστε σταθερά δίπλα σας, συνεπείς στο συμβόλαιο αλήθειας που έχουμε υπογράψει. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας για να κερδίσουμε το στοίχημα των

δεύτερων εκλογών. Ο αντίπαλός μας είναι η αποχή και ο εφησυχασμός. Να μην αφήσουμε αυτόν τον αντίπαλο να ανακόψει την πορεία της χώρας μας προς την πρόοδο και την ανάπτυξη. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας για να συνεχίσουμε το έργο μας και την επόμενη τετραετία.  Η Ελλάδα του 2030, όπως την οραματίζεται η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν αφήνει κανέναν πίσω. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση! Γιατί στις 26 Ιουνίου χρειαζόμαστε η Ελλάδα να έχει μια αυτοδύναμη σταθερή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα μας οδηγήσει τολμηρά μπροστά!», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Αντωνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here