Επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, είχε η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, η οποία μιλώντας στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, αποκάλυψε ότι θα υπάρξουν καλά νέα στο τέλος της εβδομάδας αναφορικά με τους φασολοπαραγωγούς και τις αποζημιώσεις.

Όπως σημειώνει η ίδια: «Μετά από σχετική επιστολή, που μου κοινοποίησαν αγροτικοί συνεταιρισμοί και σύλλογοι της Π.Ε. Καστοριάς και ευρύτερα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπου γνωστοποιούν στους αρμοδίους την καταστροφή που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους από τον παρατεταμένο καύσωνα, επικοινώνησα τηλεφωνικά σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο για να του μεταφέρω την αγωνία των φασολοπαραγωγών της περιοχής. Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ με διαβεβαίωσε ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε πολύ θετικές εξελίξεις στο θέμα που τους απασχολεί. Για μία ακόμη φορά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που στηρίζει τον πρωτογενή τομέα, αφουγκράζεται τους προβληματισμούς και την αγωνία του αγροτικού κόσμου παρεμβαίνοντας άμεσα και δραστικά».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κ. Αντωνίου στην οπία αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την Καστοριά, όπως το φράγμα Νεστορίου και το Ναυταθλητικό Κέντρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here