Η Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου υποδέχθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα στην Καστοριά τον Υπουργό Υγείας και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων με τις Αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και με πολίτες της Π.Ε. Καστοριάς, προκειμένου να συζητήσουν όλα τα θέματα που τους απασχολούν και επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής τους.

Με τον Υπουργό Υγείας, Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και εξαίρετο φίλο Άδωνι Γεωργιάδη @adonis_georgiadis κατά την περιοδεία του στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές, όπου είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε με τις Αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με συμπολίτες μας, προκειμένου να συζητήσουμε όλα τα θεματα που τους απασχολούν και επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής τους.

Σταθμοί της επίσκεψής μας:
Η Κλεισούρα, με ευλαβικό προσκύνημα στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου, όπου ασκήτευσε η Οσία Σοφία, και συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής,
Το Δημαρχείο Καστοριάς, όπου είχαμε συνάντηση με το Δήμαρχο Γιάννη Κορεντσίδη.
Το Κέντρο Ημέρας για παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού Καστοριάς.
Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς και η Λαϊκή Αγορά στο Άργος Ορεστικό.
Η Μεσοποταμία και το Κέντρο Υγείας.
Στις 9 Ιουνίου δίνουμε μαζικό «παρών» στις κάλπες κι επιβεβαιώνουμε την εμπιστοσύνη μας στη Νέα Δημοκρατία.
Ισχυρή Νέα Δημοκρατία, ισχυρή Ελλάδα, ισχυροί Έλληνες στην Ευρώπη! @neademokratia @vasilis_vellidis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here