Συνέντευξη στην εφημερίδα Forza και τον Βαγγέλη Βούλγαρη παραχώρησε η Μαρία Αντωνίου. Μίλησε για το project της Νέας Τούμπας, όλα τα βήματα που έγιναν, περιέγραψε τα συνολικά οφέλη που θα προκύψουν από την κατασκευή του νέου γηπέδου και έθεσε τον πλάνο της επόμενης μέρας.

Από την θέση που κατείχε τα τελευταία 4 χρόνια ως Επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε ενεργά στις διαδικασίες, που αφορούσαν στην έκδοση και την υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα.  Η ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και η ανάπλαση της γύρω περιοχής χαρακτηρίστηκε από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ως ένα εμβληματικό έργο για τη Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία και όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Στόχος είναι το έργο να έχει ολοκληρωθεί έως το 2026, ώστε ο ΠΑΟΚ να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του στο καινούργιο γήπεδο, στο νέο του σπίτι.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνίου:

“Βήμα – βήμα, με απόλυτη προσήλωση στον στόχο μας και την επίβλεψη του ίδιου του Πρωθυπουργού, το Προεδρικό Διάταγμα για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο εκδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ, γεγονός που δικαιώνει όλη την προσπάθεια που κάναμε για να έρθουμε πιο κοντά στην εκπλήρωση ενός οράματος. Μέλημά μας ήταν και θα είναι την επόμενη τετραετία η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών σε όλη τη χώρα. Βούλησή μας είναι όλες οι περιοχές να αποκτήσουν σύγχρονες κοιτίδες αθλητισμού, οι οποίες εκτός από τον αθλητισμό, θα ενισχύσουν και τον αθλητικό τουρισμό”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here