Τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε στην περιοδεία που πραγματοποίησε στα Γρεβενά η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η κ. Αντωνίου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα μεγάλα και σημαντικά έργα που υλοποιούνται στη Δυτική Μακεδονία, τα οποία, με γνώμονα την εξωστρέφεια και τη βελτίωση της ζωής των πολιτών, θα δώσουν νέα αναπτυξιακή προοπτική σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

Όπως σημείωσε η κ. Αντωνίου,  «Η Ελλάδα αλλάζει, με κατεύθυνση στο μέλλον, ισότιμα για όλους τους πολίτες,  με συγκεκριμένο σχέδιο και πράξεις. Υλοποιούμε έργα υποδομών με τεράστια σημασία για την ανάπτυξη του τόπου μας.  Ένα έργο πνοής, η ολοκλήρωση του Βορείου τμήματος του Ε65, ολοκληρώνεται. Και η Δυτική Μακεδονία μπαίνει σε τροχιά εξωστρέφειας, καθώς ο συγκεκριμένος οδικός άξονας θα συνδέει την περιοχή μας με την Κεντρική και Νότια Ελλάδα. Μια επιτακτική ανάγκη, ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Καστοριάς, των Γρεβενών, της Φλώρινας και της Κοζάνης γίνεται πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που δίνει στη Δυτική Μακεδονία πρωταγωνιστικό ρόλο και την τοποθετεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών της. ‘Σε μια Ελλάδα ίσων ευκαιριών, για εμάς δεν υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων’. Κάνουμε τα λόγια πράξεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here