Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016 – “Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπου??ήποτε!”

Με αυτό το σύνθημα, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργάνωσει όπως κάθε χρόνο, τον 7ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας από τις κατά τόπους εθελοντικές ομάδες υποστήριξης που είναι μέλη του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού και Μητρότητας.

Για την Καστοριά την διοργάνωση ανέλαβε και φέτος η Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς, στο κάλεσμα της οποίας πολλές νέες μητέρες ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το “παρών  σε αυτή την εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό, που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης!

ΣΚΟΠΟΣ της εκδήλωσης – γιορτής του Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού, είναι η ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ θηλασμού και η ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ μας με την εικόνα της θηλάζουσας μητέρας. Με την εκδήλωση του Ταυτόχρονου Θηλασμού, θέλουμε να φωνάξουμε πως ο δημόσιος θηλασμός για μια μητέρα και το παιδί της δεν είναι επίδειξη, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ

thilasmos rantebou noembris

Για τον στόχο του Πανελλήνιου Ταυτόχρονου Μητρικού Θηλασμού μίλησε στη ΣΕΝΤΡΑ η Μάγδα Δούκα, μέλος της ομάδας Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς – Δείτε το βίντεο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here