Με προσεκτικά βήματα, σφιχτό σχεδιασμό αλλά και πλήρη μυστικότητα προχωρά η ίδρυση του Συλλόγου Ανωνύμων Καταγγελλόντων Καστοριάς (Σ.Α.ΚΑ.ΚΑ.) «Ο Δήμος Σταρένιος».

Σε μια προσπάθεια να οργανωθούν καλύτερα οι μέχρι τώρα ατάκτως ερριμμένοι καταγγέλλοντες του τόπου μας, δεκάδες πολίτες της Καστοριάς πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο να δημιουργηθεί ένα σύστημα καταγγελιών ανά κατηγορία και είδος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εκμαιεύσαμε από τους πρωτεργάτες του εγχειρήματος, θα δημιουργηθούν ομάδες δράσεις ανά κατηγορία καταγγελιών, ώστε να καλυφθεί όλο το φάσμα και να μην αδικείτε κανείς. Έτσι άλλοι θα αναλάβουν την Αστυνομία, άλλοι την Πολεοδομία, άλλοι την Επιθεώρηση Εργασίας και άλλοι το ΙΚΑ, ενώ θα υπάρχουν και πασπαρτού στελέχη γενικών καταγγελιών.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου, ενώ επίσης άμεσα θα αγοραστεί πλούσια γραφική ύλη και κινητά τηλέφωνα τύπου smartphone, τα οποία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς του Συλλόγου.
Παράλληλα, βρίσκεται στα σπάργανα ανάλογη προσπάθεια δημιουργίας υποκαταστήματος στο Άργος Ορεστικό με ανάλογες δράσεις, αλλά και διεξαγωγή αγώνων μεταξύ των δύο περιοχών για την ανάδειξη του καλύτερου Συλλόγου σε ζήλο και αποτελεσματικότητα.

Αναφορικά με το εξαιρετικά σχεδιασμένο από επαγγελματίες του χώρου λογότυπο του Συλλόγου, που αποκλειστικά παρουσιάζουμε σήμερα, απεικονίζεται η Αρχόντισσα της Μακεδονίας με μια πινελιά καφέ ώχρας, ενώ δεσπόζει μια μοντέρνα κουκούλα με τη χαρακτηριστική φωτογραφία του ανεπανάληπτου ηθοποιού Δήμου Σταρένιου. Έμπνευση και γούστο λοιπόν στα πρότυπα της Αρχόντισσας και στο λογότυπο, όπου γλυκά παντρεύεται το κλασικό με το μοντέρνο πάντα με σεβασμό στα ήθη και τα έθιμα μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here