Ένα ακόμη φιλικό έδωσε σήμερα το απόγευμα η Καστοριά 1980, αυτή την φορά, κόντρα στον Θεσπρωτό, με τον οποίο ήρθε ισόπαλη με σκορ 0-0.

Το ρεπορτάζ και η ανακοίνωση της ομάδας:

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 0-0 (Τελικό)

Στο 17’ ο Σαββόπουλος κέρδισε κόρνερ, που εκτέλεσε ο Μαντώς, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 20΄φάουλ του Θεσπρωτού από τα αριστερά, ο ρέφερι υπέδειξε οφ σάιντ. Στο 32΄, σε πολύ ωραίο σουτ του Χασάι, έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 34΄ωραία κάθετη πάσα του Μαντού από τα αριστερά στον Σαββόπουλο μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος πλάσαρε άουτ. Στο 35΄σε κόρνερ του Θεσπρωτού, έδιωξε την μπάλα ο Παναγιωτίδης. Στο 42΄η ωραία προσπάθεια του Σαββόπουλου, από τα αριστερά, κόπηκε από τους αμυντικούς σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μαντώς, αλλά το σουτ του Μανακίτσα έφυγε άουτ. Στο 44΄ το φάουλ για τον Θεσπρωτό απο τα δεξιά πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 55΄ωραίο συνδυασμός Χασάι και Σαββόπουλου από τα αριστερά, ο τελευταίος έκανε σέντρα, αλλά η κεφαλιά – ψαράκι του Μαντού, μέσα από την περιοχή έφυγε ψηλά άουτ. Στο 58΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαντού από τα δεξιά, η κεφαλιά του Γκέγκα πέρασε άουτ. Στο 65΄, ωραία προσπάθεια των παικ΄των του Θεσπρωτού από τα αριστερά, σέντρα στην περιοχή, το σουτ που έγινε, από το ύψος του πέναλτυ, απέκρουσε ο Τσαρούχας. Στο 69’ ωραία προσπάθεια του Χασάι και σέντρα, από τα αριστερά, δεν την βρήκαν τη μπάλα, ούτε ο Σαββόπουλος, ούτε ο Κυριακού. Στο 72΄, ωραία κάθετη πάσα του Κυριακού στον Tarelli, ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σεντράρει από τα αριστερά. Στο 76΄, ο Χασάι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Παναγιωτίδης όμως δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μέσα στην περιοχή. . Στο 87΄, ωραία προσπάθεια του Tarelli, από τα αριστερά, ο Μανακίτσας έπιασε σουτ στο ύψος του πέναλτι, η μπάλα όμως έφυγε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής: Πετρόπουλος

Βοηθοί: Πανταζής – Μήτσιου

Οι συνθέσεις:
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης (61΄ Τσαρούχας), Σβίρος (78΄ Κωνσταντίνου), Δινοβίτσης (46΄ Tarelli), Tozzo (46΄ Ελευθεριάδης), Μηλιάτης (33΄ Μανακίτσας), Μαντώς (78΄ Νάκος), Χασάι, Παναγιωτίδης, Κυριζάκης (46΄ Τσολάκης), Γκέγκας (61΄ Κυριακού), Σαββόπουλος (78΄ Κυζερίδης).
ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Παππάς Δημ. (46΄ Λαδιάς), Τρομπούκης (46΄ Μαγκράτζε), Ντόντης, Σεμερτζάκης, Ρίζος (46΄ Ρούσσης) Πανταζέλος, Αδαμάκης, Χατζηγεωργίου (46΄ Μορτουράλ), Οικονομάκος, Χατζάκος, Παππάς Ευαγ. (46΄ Φάκκης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here