Δελτίο Τύπου της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της Δημοτικής Παράταξης Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς, Κατερίνας Σπύρου.

Δελτίο Τύπου:

Οι κατευθυνόμενοι ιδιοτελείς αρθρογράφοι ξεπέρασαν τα όρια, ως εδώ!!!!!

Κυρίες και κύριοι, διανύοντας την τέταρτη και τελευταία χρονιά της Δημοτικής Αρχής έχουμε μπει κανονικά στην προεκλογική περίοδο η οποία φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα.  Με αφορμή το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του απολογισμού για τα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής οι γνωστοί κατευθυνόμενοι αρθρογράφοι της πόλης μας έχουν καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να κάνουν το άσπρο μαύρο και να κατευθύνουν την κοινή γνώμη παρουσιάζοντας ότι όλα σε αυτόν τον Δήμο βαίνουν καλώς και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βεβαίως μας έχουν συνηθίσει τρία χρόνια τώρα να κρύβουν κάθε σκάνδαλο της Δημοτικής Αρχής, να επαινούν συνεχώς τον Δήμαρχο και το επιτελείο του και να προβάλουν τοποθετήσεις της αντιπολίτευσης οι οποίες είναι μείζονος σημασίας μονταρισμένες στα μέτρα τους!!!!!!!! Και αφού η ώρα του απολογισμού έφτασε και η αντιπολίτευση πιστή στις αξίες της και με αξιοπρέπεια τοποθετήθηκε επαινώντας την Δημοτική Αρχή για τα καλώς πεπραγμένα, αλλά και σχολιάζοντας τα κακώς κείμενα τα οποία δυστυχώς είναι πολλά. Αφού ανέφερε στον λιγοστό χρόνο που είχε στην διάθεση της ακόμη και οφειλές οι οποίες αποκρύφτηκαν από την Δημοτική Αρχή για προφανείς λόγους  δυστυχώς για άλλη μία φορά οι γνωστοί κοπτορράπτες της «δημοσιογραφίας» έσπευσαν να κρύψουν τις τοποθετήσεις της και να προβάλλουν μόνο τους επαίνους ώστε να σιδερώσουν το τσαλακωμένο προφίλ του Δημάρχου και να του δώσουν άλλη μία ευκαιρία στις επόμενες εκλογές.

Ως εδώ κύριοι, η αντιπολίτευση δεν αποτελεί το δεκανίκι κανενός και δεν μπορείτε να την χρησιμοποιείτε κατά το δοκούν για να «σώσετε» την Δημοτική Αρχή. Δεν σας επιτρέπουμε και σας υπενθυμίζουμε ότι και ο δικός σας χρόνος τελειώνει διότι όλοι πια σας πήρανε χαμπάρι…..

Με τιμή η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της Δημοτικής Παράταξης Ενέργεια για τον Δήμο Καστοριάς

Σπύρου Κατερίνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here