Η Ε.Ε της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, σε συνεργασία με τους δύο φιναλίστ του Κυπέλλου, “pizza & barfood η πάπια” ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ και ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ θέλει να δώσει ένα χαρακτήρα γιορτής στο φετινό τελικό και όχι να είναι μια απλή διαδικασία.

Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος της Επιτροπής πρωταθλήματος και Κυπέλλου, κ. Γιάννης Δημητριάδης, καλεί τους εκπροσώπους των δυο σωματείων, την Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:30 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου να γίνει ένας από κοινού σχεδιασμός για τη διεξαγωγή του μεγάλου αυτού 40ου τελικού, να παραδοθούν στα σωματεία η αφίσα, οι προσκλήσεις και τα εισιτήρια του τελικού, καθώς και ότι προτάσεις υπάρξουν για συζήτηση από κάθε πλευρά.

Πρόταση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, θα είναι να αποσταλούν με τα Φύλλα Αγώνα σε όλα τα Σωματεία της Ένωσής μας δύο (2) προσκλήσεις για τον Τελικό Κυπέλλου.

Όλα αυτά και οι όποιες λεπτομέρειες και προτάσεις των σωματείων θα συζητηθούν στη συνάντηση τους με την επιτροπή της ΕΠΣ για τις τελευταίες λεπτομέρειες και το τελετουργικό της διαδικασίας.

Από την πλευρά της τόσο η Ένωση όσο και οι δύο φιναλίστ απευθύνουν ανοιχτοί πρόσκληση σε όλα τα σωματεία, παραγόντες, προπονητές, Διαιτητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του νομού να τιμήσουν με την παρουσία τους στο γήπεδο τους διεκδικητές του 40ου τελικού κυπέλλου. Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου λίγες μέρες πριν τον τελικό, Στην συνέντευξη θα παραστούν εκπρόσωποι της διοργανώτριας Αρχής και εκπρόσωποι των διαγωνιζομένων σωματείων, παραγόντες, προπονητές και αρχηγοί των Φιναλίστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here