Καλούμε όλους τους συνταξιούχους στην απεργιακή κινητοποίηση των σωματείων, την Τετάρτη 6 του Απρίλη, απέναντι από την πρώην Νομαρχία Καστοριάς, στις 10:30

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, καμιά επανάπαυση!
Μας τσάκισαν τα δικαιώματα την περίοδο της κρίσης που οι επιχειρηματικοί όμιλοι δημιούργησαν και τώρα συνεχίζουν στο όνομα της λεγόμενης ανάπτυξης στον ίδιο δρόμο.
Όλοι οι νόμοι που ψηφίσθηκαν αυτό το διάστημα χειροτερεύουν την θέση των συνταξιούχων, των εργαζομένων και των αυτοαπασχολουμένων, ιδιωτικοποιούν ό,τι έχει απομείνει από το σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, όλα παραδίδονται στις ορέξεις της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, και στο χρηματιστηριακό τζόγο.
Η ανησυχία μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν μπροστά στα μάτια μας ζούμε έναν ακόμη ιμπεριαλιστικό πόλεμο, με την απαράδεκτη και καταδικαστέα εισβολή της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας στην Ουκρανία.
Απαιτούμε τώρα να σταματήσει κάθε συμμετοχή, κάθε ανάμειξη στο αιματοκύλισμα και τον σφαγιασμό των λαών από τους ιμπεριαλιστές.
Δεν στοιχιζόμαστε πίσω από την υποκρισία των ιμπεριαλιστών της δύσης πού είναι και αυτοί στο ίδιο στρατόπεδο, στην ίδια λογική και έχουν τις ίδιες ευθύνες, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να απαγορεύουν ακόμη και τις πολιτιστικές / αθλητικές εκδηλώσεις των Ρώσων καλλιτεχνών και αθλητών. Αίσχος.
Συνεχίζουμε! Όλοι στον δρόμο του αγώνα, να μας αποδοθούν όλα αυτά που αδίκως για δέκα χρόνια μας περικόπτουν, να σταματήσουμε τις νέες μειώσεις.
Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία στις 6 του Απρίλη και βροντοφωνάζουμε με όλη μας την δύναμη
• Δεν αντέχουμε τις περικοπές. Δεν αντέχουμε την ακρίβεια. Απαιτούμε να ζήσουμε με τις
συντάξεις που πληρώσαμε και τις περικόψατε
• Δώστε τώρα αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις, αποδώστε τα πληρωμένα δώρα μας, τα αναδρομικά, το 0.5% του ΑΕΠ
• Να εκδοθούν άμεσα οι συντάξεις μας, να σταματήσει η κοροϊδία με τα λογισμικά και τις ιδιωτικές εταιρίες που τα
διαχειρίζονται, να σταματήσουν οι περικοπές στα εφάπαξ.
• Δεν πρόκειται να δεχθούμε και δεν διεκδικούμε επιδόματα πείνας

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here