Στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας Αττικής, που επλήγησαν από τις πλημμύρες, θέλουν να σταθούν τα μέλη και οι φίλοι του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μανιάκων, που ξεκίνησαν καμπάνια αγάπης, για συγκέντρωση διαφόρων ειδών.

Μάλιστα την εκστρατεία αυτήν την ανακοίνωσαν και μέσω διαδικτύου από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη γίνεται προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν τόσο σκληρά!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του σύλλογου από όπου μπορείτε να αντλήσετε και πληροφορίες.

ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΙΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ…ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ,ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.mΦΕΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΝΟΗ ΧΑΡΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3-12 ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ.ΔΩΣΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ……ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!!!!!ΤΗΛ 6907541262 ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Δ.Σ. ΜΑΝΙΑΚΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here