Τι δηλώνουν στο e-ptolemeos.gr Κασαπίδης και Γκανάτσιος για την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή – Σε τι κατάσταση βρίσκεται το Μαμάτσειο – Ζητούμενο η στελέχωση νοσοκομείων με γιατρούς

Mετά το πέρας της σύσκεψης στην ΠΕ Κοζάνης ο περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης, ο διοικητής του Μαμάτσειου Στ. Γκανάτσιος  σε δηλώσεις τους στο e-ptolemeos.gr αναφέρονται στην διαχείριση της κατάστασης, ζητώντας ενίσχυση των νοσοκομείων στη Δυτική Μακεδονία με ιατρικό προσωπικό, και την ενίσχυση από ιδιώτες γιατρούς. Ο περιφερειάρχης μάλιστα έκανε έκκληση σε γιατρούς και προσωπικό να κάνουν αίτηση για να προσληφθούν στην προκήρυξη των 2000 γιατρών πανελλαδικά.

Ο κ.  Γκανάτσιος δήλωσε πως η παθολογική λειτουργεί κανονικά στο Μαμάτσειο Κοζάνης, σήμερα 21 άτομα προσωπικό βγήκαν με κατ΄οίκον περιορισμό, ενώ ταυτόχρονα όταν ήταν κλειστός ο θάλαμος της παθολογικής χρησιμοποιήθηκαν δύο δωμάτια της χειρουργικης για παθολογικά θέματα.
Αυτή τη στιγμή έγιναν απολυμάνεις δωματίων και προγραμματίστηκε να γίνει επιπλέον καθαρισμός των δωματίων που θα αρχίσει από Δευτέρα, αφού εκκενωθούν , για παραπέρα απολύμανση. Στη συνέχεια πρέπει να μεταφερθούν οι υπόλοιποι στα δωμάτια που απολυμάνθηκαν για να απολυμανθουν και τα εν λόγω δωμάτια.

Οι γιατροί που είναι κατ οίκον περιορισμό όταν βρίσκονται καθαροί θα επιστρέφουν στα καθήκοντά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here