Η Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς και το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς, για μία ακόμη χρονιά, θέλοντας να είναι συνεπείς στον καταστατικό ρόλο της κοινωνικής ευθύνης και της συλλογικής εγρήγορσης απευθύνουν κάλεσμα σε εθελοντές εκπαιδευτικούς και γονείς – κηδεμόνες για την στελέχωση και λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2022-2023.
       Συγκεκριμένα:
          Οι εκπαιδευτικοί (διορισμένοι – αδιόριστοι) που επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά στο κοινωνικό φροντιστήριο  για τη σχολική χρονιά 2022-2023 να επικοινωνήσουν με το Εργατικό Κέντρο ή την Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς μέχρι την Τετάρτη 05/10 προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής εθελοντή.
          Οι γονείς – κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο κοινωνικό φροντιστήριο να επικοινωνήσουν με το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής – υπεύθυνη δήλωση καθώς και για να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
          Αιτήσεις μπορούν να γίνουν και για τις τρεις τάξεις του Λυκείου και για όλα τα μαθήματα αλλά σας γνωρίζουμε ότι ανάλογα με τη διαθεσιμότητα  προτεραιότητα θα δοθεί στη δημιουργία τμημάτων για τη Γ τάξη του Λυκείου, ακολούθως για τη Β τάξη και τέλος για την Α τάξη.
         Αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 07/10  ενώ για την εγγραφή των ενδιαφερόμενων μαθητών απαιτείται πέραν της συμπλήρωσης σχετικής αίτησης από τον γονέα – κηδεμόνα τους και η προσκόμιση των παρακάτω δικαιολογητικών:
•    Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Είναι αυτονόητο ότι όλες αποφάσεις θα ακολουθούν και θα τηρούν αυστηρά τα μέτρα κατά COVID-19.

Πληροφορίες
Εργατικό Κέντρο Καστοριάς: [email protected], Μεγάλου Αλεξάνδρου 53, Τηλ. : 24670 27687.

Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς: e-mail: [email protected], Παρίσσης Σπύρος: 6974582902

Για τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καστοριάς Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς

Ο Πρόεδρος, Αθανάσιος Παπανδρέου
Ο Πρόεδρος, Σπυρίδων Παρίσσης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here