Το Κέντρο Δια Βίου μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες σεμινάριο με τίτλο: «Σεμινάριο τεχνίτη οχημάτων υψηλής τάσης κατηγορίας 1-2» και προσφέρει πιστοποιημένα προγράμματα σε εργαζόμενους της περιοχής της Καστοριάς με στόχο την προετοιμασία του εργατικού δυναμικού για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση της οικονομίας.

Το πρόγραμμα που τρέχει αυτή την περίοδο αφορά μηχανικούς οι οποίοι λαμβάνουν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να είναι σε θέση να επισκευάσουν και να συντηρήσουν ένα ηλεκτρικό ή υβριδικό όχημα.

Τέλος, να σημειωθεί πως το τμήμα βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στις εγκαταστάσεις της carPService ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ για το πρακτικό μέρος της εκπαίδευσης της κατηγορίας 1. Εκεί οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να μελετήσουν από κοντά ένα ηλεκτροκίνητο όχημα, αλλά και την διαδικασία μέτρησης με θερμοκάμερα σε ένα όχημα υψηλής τάσης καθώς και την φόρτισή του σε σταθμό φόρτισης που διαθέτει η carPService ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ.

Στην sentra.com.gr μίλησαν: Δημήτρης Τσιαμήτρος, καθηγητής στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Θεοχάρης Ξενιτόπουλος, μηχανικός οχημάτων και Παναγιώτης Χατζηγιάννης ηλεκτρολόγος οχημάτων και ένας από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας Αφοί Χατζηγιάννη (συνεργείο-ηλεκτρολογείο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here