Σήμερα Πέμπτη  γενικά αίθριος καιρός και μόνο το  μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα συννεφιάσει και κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια θα σημειωθούν τοπικές μπόρες , που το βράδυ θα σταματήσουν.  Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ , και στο Αιγαίο τοπικά 5. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Ηπειρωτικά  έως 26 με 28 βαθμούς , και στα Νησιά έως 24 με 26 βαθμούς.

Την Παρασκευή στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες.  Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά , που το μεσημέρι και το απόγευμα στα  Ηπειρωτικά και την Κρήτη , θα αυξηθεί και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Η ένταση των Ανέμων μέχρι 5 μποφόρ , και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το Σάββατο , άστατος  καιρός με τις περισσότερες βροχές να εκδηλώνονται το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά , και την Κρήτη. Οι Άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος την Κυριακή στα ανατολικά και νότια , και το μεσημέρι απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μπόρες , που το βράδυ θα εξασθενήσουν.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα Δυτικά.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here