Παρουσία πλήθους κόσμου έγιναν σήμερα τα εγκαίνια του Aperta!

Η Λεωφόρος των Κύκνων απέκτησε εδώ και σχεδόν δύο μήνες, ένα χώρο ανοιχτό, ελεύθερο και απεριόριστο, ότι ακριβώς σημαίνει η ιταλογενής λέξη Aperta.

Το Aperta, είναι ένα «διπλό» μαγαζί: Ένα ιχθυοπωλείο με όλα τα καλούδια των ελληνικών θαλασσών αλλά και μια προσεγμένη σύγχρονη κουζίνα, με πλήρες μενού που θα ανανεώνεται καθημερινά.

Μια κουζίνα, με μεσογειακό χαρακτήρα και προτάσεις στις οποίες τα φρέσκα υλικά θα συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο για να αναδείξουν ό,τι βγάζει η θάλασσα. Αλλά και σαλάτες και μεζέδες που μυρίζουν θάλασσα.

Και παρόλο που ο προσανατολισμός του Aperta είναι το Take Away, οι… τυχεροί που θα προλαβαίνουν τα ελάχιστα τραπέζια «ενώπιον» της κουζίνας, θα μπορούν να απολαμβάνουν τα πιάτα με θέα την πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς. Μέχρι την Άνοιξη δηλαδή, αφού το επόμενο στάδιο είναι να στηθεί η αυλή του Aperta για πιο… άμεσες απολαύσεις!

Όσων αφορά, τώρα, το take away, πέρα από το φρέσκο ψάρι, ότι τσιτσιρίζει στα τηγάνια και ότι κοχλάζει στα ταψιά και τις κατσαρόλες, θα «ανεβαίνει» στη σελίδα του Aperta στο Facebook, στην αρχή κάθε εβδομάδας για να μην υπάρχει… καμία δικαιολογία!

Λεωφόρος Κύκνων 26, 24670 55050

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here