Συνεχίζεται κανονικά η αγωνιστική δράση του Πρωτέα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συμμετείχε σε πολλές διοργανώσεις με τα αγωνιστικά τμήματα juniors που αυτό το διάστημα βρίσκονται σε εξαιρετικό φορμάρισμα.

Υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κωνσταντίνου Ζαφειρόπουλου, όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με αποτέλεσμα να αρχίσουν να έρχονται και οι πρώτες επιτυχίες, όπως αυτή του Ραφαήλ Γακόπουλου, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση στο Consolation του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα για Αγόρια και Κορίτσια κάτω των 10 ετών. Στην ίδια Κατηγορία συμμετείχε και η Κατερίνα Τσουλούφα που ανεβάζει διαρκώς στροφές και επίπεδο.

Στην Έδεσσα αγωνίστηκαν η Κατερίνα Κουμπάνη και η Μαρία Τζήμα οι οποίες παίζοντας πολύ καλό τένις άφησαν θετικές εντυπώσεις και συμπεράσματα, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον, ενώ εχθές, συμμετείχαν στο Ε2 σε Λιτόχωρο και Κατερίνη, ο Κωνσταντίνος Αντωνιάδης ο οποίος κατάφερε μετά από Προκριματικούς να μπει στο Κυρίως Ταμπλό παίζοντας σπουδαίο τένις και ο Δημήτρης Αντωνιάδης ο οποίος επίσης μετά από εξαιρετικούς αγώνες να φτάσει μετά από Προκριματικούς στους 16 του Κυρίως Ταμπλό στο Μονό και στους 8 στο Διπλό.

Η προπονητική δράση του Πρωτέα συνεχίζεται επίσης καθημερινά στις θαυμάσιες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις του Συλλόγου. Το νέο τμήμα «Baby Tennis»με την φροντίδα της πτυχιούχου Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδίκευση το Τένις, Χριστίνας Γκαρά, έρχεται να προστεθεί στην μακρόχρονη πορεία του μακροβιότερου και ιστορικότερου Συλλόγου Τένις της περιοχής, που περιμένει μικρούς και μεγάλους να γευτούν από κοντά τις χαρές και τις συγκινήσεις που χαρίζει το θαυμάσιο αυτό άθλημα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΑΦΑΗΛ

ΜΑΡΙΑ ΤΖΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΜΠΑΝΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here