Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει, την πιο αγαπημένη ιστορία των παιδιών,  «Τα ΜΙΝΙόΝ» σε θεατρική διασκευή -Στο Θέατρο Βουνού της Καστοριάς την Τρίτη 21 Αυγούστου 2018.

Περισσότερες Πληροφορίες
– Καστοριά Θέατρο Βουνού
– Τρίτη 21 Αυγούστου 2018 – Γενική είσοδος 6€
– Πληροφορίες/Κρατήσεις 6944062928
«Ο Γκρου είναι ένας ιδιοφυής κακούργος. Αυτός και τα πιστά του και θεότρελα μινιόν φροντίζουν να ταράζουν κάθε λίγο τον πλανήτη με τις τρομακτικές τους κλοπές φημισμένων μνημείων. Τώρα νέος του στόχος είναι να κλέψει το φεγγάρι για να έχει τον τίτλο του μεγαλύτερου κακού του κόσμου. Όμως ο αντίπαλος του, Βέκτορ, του κλέβει την συρρικνοακτίνα, το όπλο που θα του επιτρέψει να συρρικνώσει το φεγγάρι. Στην προσπάθεια του να την πάρει πίσω, υιοθετεί τρία κορίτσια από το ορφανοτροφείο, που χάρη στα πεντανόστιμα μπισκότα που πουλάνε, καταφέρνουν να μπουν στο οχυρό του Βέκτορ. Όμως ο Γκρου συνειδητοποιεί ότι σιγά-σιγά τα κορίτσια αυτά μαλακώνουν την καρδιά του και πως ίσως δεν είναι τόσο κακός όσο νόμιζε.»
Μια σπαρταριστή κωμωδία που δίνει στον μικρό θεατή την ευκαιρία να διασκεδάσει, να χορέψει, να ζήσει την περιπέτεια και να γνωρίσει από κοντά τα εξωφρενικά…. ΜΙΝΙόΝ!!!
Τους ρόλους ερμηνεύουν: Δέσποινα Τσαχουρίδου, Ασπασία Μπατατόλη, Στέργιος Μαδέρης, Λαμπρινός Καμπούρης, Σάββας Τραπεζάνογλου, Ιωάννα Δημητριάδου, Γεωργία Ματσούλια.
Διασκευή – σκηνοθεσία Στέργιος Μαδέρης, κοστούμια – make up artist Ελένη Δημοπούλου.
Περισσότερες Πληροφορίες
– Καστοριά Θέατρο Βουνού
– Τρίτη 21 Αυγούστου 2018 – Γενική είσοδος 6€
– Πληροφορίες/Κρατήσεις 6944062928

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here