Για καθαρούς εμπρησμούς μίλησε ο Διοικητής Πυρ/κών Υπηρεσιών Νομού Καστοριάς, Κωνσταντίνος Τσαλίκης.

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκαν περισσότερες από τρεις εστίες πυρκαγιάς σε διάφορα σημεία του Γράμμου. Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στην αντιπεριφέρεια Καστοριάς.

Για το θέμα μίλησαν πριν από λίγο στον Χρήστο Νατσούλη και στον Antennes FM 93.6, ο Δήμαρχος Νεστορίου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος, ο αντιπερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος και ο Διοικητής Πυρ/κών Υπηρεσιών Νομού Καστοριάς, Κωνσταντίνος Τσαλίκης.

Με τον Διοικητή των Πυρ/κών Υπηρεσιών Νομού Καστοριάς να μιλάει για καθαρούς εμπρησμούς: «Έχουμε κάποια στοιχεία ότι οι τελευταίες πυρκαγιές, οι οποίες εκδηλώθηκαν στις περιοχές της Χρυσής και του Πευκοφύτου, ήταν καθαρά εμπρησμοί. Επειδή προσέχω πάρα πολύ τα λόγια μου, σας το λέω αυτό υπεύθυνα».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Νεστορίου τόνισε: «μπορεί να συμβαίνει εμπρησμός; Μπορεί να συμβαίνει. Όχι από δικούς μας ανθρώπους. Όχι από ανθρώπους που αγαπούν το δάσος, όχι από τοπικούς, όχι από κατοίκους. Μπορεί να συμβαίνει από ξένους. Από κάποιους ανθρώπους που έρχονται για κάποιους περίεργους σκοπούς».

Ακούστε τις συνεντεύξεις που έδωσαν πριν από λίγο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here