Η επικείμενη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής συνδέεται άμεσα με την προοπτική της Δημοκρατικής Παράταξης, την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού και κατά συνέπεια της χώρας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συντονίσουμε την πολιτική μας εξέλιξη με το «σήμερα»,  αντιλαμβανόμενοι τις εγχώριες και παγκόσμιες εξελίξεις και έχοντας πάντα ως οδηγό το ιδεολογικό πλαίσιο της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας που και η υγειονομική κρίση έφερε στο προσκήνιο.

Το «αύριο»  λοιπόν, απαιτεί από εμάς οργανωτική και στελεχιακή ανανέωση στα πλαίσια ενός σύγχρονου θεσμικού κόμματος, με λειτουργίες παραγωγής πολιτικής. Είναι η ώρα να αλλάξουμε νοοτροπίες, να αναδείξουμε καινοτόμες πολιτικές έχοντας επίγνωση του παρελθόντος.

Εμείς οι πρώην γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών και της Περιφερειακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ στις 4 Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας στέλνουμε μήνυμα ενότητας και προοπτικής.

 Έχοντας βαδίσει και διαχειριστεί όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά έναν πολιτικό γολγοθά τα τελευταία χρόνια, κρατώντας την Παράταξη όρθια μέσα από αλλεπάλληλες εκλογικές προκλήσεις και μένοντας σταθεροί στις αξίες που πρεσβεύουμε, δηλώνουμε ξανά το παρών μας,  με οδηγό την παραταξιακή μας συνείδηση και την καθαρή επιλογή μας για ένα διαφορετικό μοντέλο σκέψης, οργάνωσης και δράσης που έχει σαν προϋπόθεση την ανανέωση σε πρόσωπα, σε ιδέες, σε πρακτικές.

Για τους λόγους αυτούς, δηλώνουμε την στήριξη μας στην υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για την Προεδρεία του Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές  της 5ης  Δεκεμβρίου 2021. Μια επιλογή ενότητας, προοπτικής, ανανέωσης και αναγέννησης της παράταξης.

Καλούμε λοιπόν τους πολίτες να δώσουν μαζικό παρών στην εκλογική διαδικασία.

 Μαζί μπροστά με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Αρβανιτάκης Νίκος

Βαρσάμης Κοσμάς

Ζιούζιος Δημήτρης

Καλυβιάνος Λεωνίδας

Κεχαγιάς Ανδρέας

Λιάκας Χρήστος

Μήλιος Νίκος

Ναούμ Χρήστος

Πρίντζας Δημήτρης

Τατατίδης Κυριάκος

Χατζόγλου Παναγιώτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here