Ένα σπάνιο καιρικό φαινόμενο ξετυλίχθηκε χθες το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό, καθώς εκατοντάδες κεραυνοί που έπεφταν σχεδόν ανά 2 με 3 δευτερόλεπτα δημιούργησαν ένα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Τόσο η συχνή εμφάνιση των κεραυνών και των αστραπών, όσο και το πως λειτουργούσαν ανάμεσα στα σύννεφα που είχαν σκεπάσει για αρκετή ώρα το Άργος Ορεστικό, δημιουργούσαν την αίσθηση πως παρακολουθείς περισσότερο μια ταινία επιστημονικής φαντασίας, όπως αυτή του Εξολοθρευτή ή άλλες όπου στην υπόθεση τους, μετά από εκατοντάδες εκλάμψεις έκαναν την εμφάνιση τους εξωγήινοι.

Οι ηλεκτρικές εκκενώσεις ήταν τόσο συχνές, σχημάτισαν θα έλεγε κανείς πρωτόγνωρα, τουλάχιστον τόσο άνετα ορατά, σχήματα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις κάλυπταν ακόμα και ολόκληρο το νεφέλωμα. Δυστυχώς, αν και το βίντεο είναι ενδεικτικό, εντούτοις δεν μπορεί με ευκολία να μεταφέρει  τις εντυπωσιακές εικόνες, που αρκετοί επίσης κατέγραψαν με τις κάμερες των κινητών τους τηλεφώνων.

Όπως και να έχει, όσοι είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν ζωντανά, σίγουρα είδαν ένα σπάνιο, για την περιοχή, φαινόμενο, που μάλιστα δεν συνοδεύτηκε από βροχή ή καταιγίδα, όπως θα περίμενε κανείς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here