Με την Δόξα Αμπελοκήπων, εκτός έδρας, (Τετάρτη 29/11/2023 – ώρα 14.30), κληρώθηκε η Καστοριά, στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Με την Δόξα Αμπελοκήπων, εκτός έδρας, κληρώθηκε η Καστοριά, στην προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς. Η Καστοριά, που σαν περυσινή κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, θέλει να κατακτήσει και φέτος το τρόπαιο, θα διεκδικήσει την πρόκριση της, στην επόμενη φάση, μέσα στους Αμπελόκηπους, την προσεχή Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στις 14.30

Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, παρουσία των μελών της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και εκπροσώπων των ομάδων, στα γραφεία της Ε. Π. Σ. Καστοριάς και τα ζευγάρια που αναδείχθηκαν είναι τα παρακάτω:

ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980

ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ- ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ- ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ- Α.Σ.Π. ΦΛΑΤΣΑΤΑ 1957

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023, εκτός του αγώνα Δόξα Αμπελοκήπων – Καστοριάς, θα διεξαχθεί και το παιχνίδι της Δόξας Κορησού με τον Παναργειακό.

Οι αγώνες των άλλων δύο ζευγαριών Αστραπής Μεσοποταμίας – Γράμμου Μαυροχωρίου κι Ηρακλή Πολυκάρπης – Α.Σ.Π. Φλατσάτα 1957) θα πραγματοποιηθούν την μεθεπόμενη Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 κι ώρα 14:30.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here