Με έμφαση στην καθημερινότητα, αλλά και αναφορές στα μεγάλα προβλήματα του Δήμου Νεστορίου, πραγματοποίησε την πρώτη παρουσίαση του Συνδυασμού του «Δήμος Νεστορίου η επόμενη μέρα» ο υποψήφιος δήμαρχος Νεστορίου κ. Κωνσταντίνος Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης, μιλώντας για  την ομάδα του, τα 21 άτομα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού του, ανέφερε τον κοινό τόπο αναφοράς που δεν είναι άλλος από την ανάγκη για ένα μια ανανέωση στα κοινά του Νεστορίου.
Αναφορικά με το έμβλημα του Συνδυασμού εξήγησε πως αποτελείται από έναν ανοιχτό κύκλο με τέσσερα διαφορετικά χρώματα τα οποία σηματοδοτούν την πολυσυλλεκτικότητα του Συνδυασμού και την απουσία κάθε εξάρτησης από κόμματα και πολιτικές παρατάξεις. «Στόχος είναι», σημείωσε, «ο άνθρωπος, οι ιδέες, τα οράματα και ο, τι θέλει αυτός να πετύχει».
Επίσης ο κ. Δημητριάδης τόνισε ότι το 80% των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχουν προηγούμενη συμμετοχή και ανάμειξη στα κοινά, ενώ ένα 20% των υποψηφίων είναι άτομα που έχουν εμπειρία από τη θητεία τους σε θέσεις του Δήμου και των τοπικών κοινοτήτων.

Τέλος ο κ. Δημητριάδης ανακοίνωσε ότι το επόμενο Σάββατο, 18 Μαΐου, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εστιάσεων στο Νεστόριο η αναλυτική παρουσίαση του Συνδυασμού, το πρόγραμμα, οι θέσεις και οι στόχοι για την επόμενη τετραετία.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here