Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σήμερα, Τρίτη, σε δημοτικό σχολείο της Κοζάνης, μετά από καταγγελίες μαθητών για χειροδικία καθαρίστριας σε συμμαθητή τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia όταν ξεκίνησαν όταν μαθητές και μαθήτριες του σχολείου εξέφρασαν παράπονα γιατί, όπως λένε, η καθαρίστρια έβαλε…χλωρίνη αντί για σαπούνι χεριών δίπλα στους νιπτήρες των WC, με την ίδια, πάντως, να αρνείται πως συνέβη κάτι τέτοιο από εκείνη.

Μέσα στην ένταση, η εν λόγω καθαρίστρια (αορίστου χρόνο) φέρεται να έσπρωξε ή να χειροδίκησε σε μαθητή, με το θέμα να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν δασκάλα, εκπαιδευτικός, ενημερώθηκε για το περιστατικό.

Όπως ήταν φυσικό, αμέσως ενημερώθηκε η διευθυνση του εν λόγω σχολείου, η οποία επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα, την ώρα που γονείς των παιδιών εμφανίζονται έξαλλοι με τη συμπεριφορά της συγκεκριμένης καθαρίστριας.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσαν σχετικά το Kozanimedia, ομάδα γονέων προτίθεται να μεταβεί αύριο στο σχολείο, ενώ εξετάζουν και την υποβολή μήνυσης εναντίον της καθαρίστριας.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη καθαρίστρια έχει δημιουργήσει θέμα με τη συμπεριφορά της και, ήδη, έχει περάσει τουλάχιστον μια φορά πειθαρχικό.

Π.Π.

kozanimedia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here