Το ολικό κλείσιμο της κυκλοφορίας για το σύνολο των οχημάτων στη γέφυρα Σερβίων αποφασίστηκε σε έκτακτη σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια αργά σήμερα τo απόγευμα.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos, υπήρξε ανατροπή στα δεδομένα για τη γέφυρα των Σερβίων καθώς προέκυψαν νέα δεδομένα από τα στοιχεία των ερευνών του αναλογικού ρωγμόμετρου, τα οποία οδήγησαν στην απόφαση για ολικό κλείσιμο της κυκλοφορίας για το σύνολο των οχημάτων.

Πρόκειται για μια νέα εξέλιξη προέκυψε σχετικά με τη γέφυρα των Σερβίων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με τον Περιφερειάρχη να ενημερώνει νωρίτερα το σώμα πως οι πρώτες ενδείξεις από το αναλογικό ρωγμόμετρο που έχει τοποθετηθεί εκεί, δείχνουν διεύρυνση του φαινομένου.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κασαπίδης ζήτησε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση, τονίζοντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα και ο ίδιος πρέπει να ενημερωθεί αρμοδίως από τους καθηγητές ώστε να παρθούν συγκεκριμένες αποφάσεις.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μέσα στην ημέρα και έπειτα της κρίσιμης σύσκεψης, είχε αποφασιστεί να μην κλείσει η γέφυρα Σερβίων, για τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων ενώ αποφασίστηκε να παραμείνουν οι απαγορεύσεις διέλευσης των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, οχήματα που θα κινούνται από εναλλακτικές διαδρομές.

Στη σύσκεψη, υπήρξε έντονη ανησυχία από διάφορους υπηρεσιακούς φορείς και φάνηκε ότι η εισήγηση για κλείσιμο της γέφυρας- όσο διαρκούν οι εργασίες- έπεσε στο τραπέζι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here