Στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την υποδοχή της 15ης Λαμπαδηδρομίας της ΠΟΣΕΑ, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, με διοργανωτή το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής».

Το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο μετέφεραν οι εθελοντές του Συλλόγου «Γέφυρα ζωής» Κοζάνης, στο πλαίσιο της 15ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, ξεκινώντας από το γραφείο που διαθέτουν, διασχίζοντας το κέντρο της πόλης για να καταλήξουν στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης.

Η «Φλόγα της Αγάπης» άλλωστε διαδίδει το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, μέσα από την γιορτή της λαμπαδηδρομίας σε όλη την Ελλάδα, με τις δράσεις στο Δήμο Κοζάνης να συνεχίζονται καθημερινά από τους εθελοντές αιμοδότες του Συλλόγου, όλη την εβδομάδα για να ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στην κεντρική Πλατεία της Κοζάνης, Παγκόσμια ημέρα Μυελού των Οστών. Μάλιστα την Κυριακή που θα ανάψει και ο βωμός της φλόγας της αγάπης, θα τιμηθούν από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Γέφυρα ζωής», οι τέσσερις συμβατοί δότες μυελού των οστών που χάρισαν ζωή σε ισάριθμους συνανθρώπους μας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Πηγή: ert.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here