Οι αγώνες έρχονται και παρέρχονται. Κανένα, όμως, αποτέλεσμα- κανενός συλλόγου- δεν σφραγίζει τόσο τη μοίρα του, όσο ένα γήπεδο. Αναφορικά δε, με τον Α.Σ. Καστοριάς, που τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική κατηγορία μπάσκετ της χώρας, το γήπεδο είναι αυτό που αλλάζει το μέλλον του, τους ορίζοντές του, τις προοπτικές του.

Και αυτό το γνωρίζουν όλοι, ακόμη και η δημοτική Αρχή, που τον περασμένο Μάιο, στη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, όταν ανακινήθηκε από το Δ.Σ. του Α.Σ. Καστοριάς το «θέμα» της ανακατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης, ικανό, εντούτοις, να φιλοξενεί αναμετρήσεις της Α2 Εθνικής κατηγορίας, δια στόματος του δημάρχου κ. Αγγελή είχαν δοθεί τότε υποσχέσεις για τις απαιτούμενες ενέργειες που θα έλυναν αυτό το επί χρόνια «άλυτο» πρόβλημα, προκειμένου εκεί να δημιουργηθεί το νέο «κεφάλαιο» στην ιστορία των «γουναράδων».

Πάντως, σε ερώτηση που έθεσε η ΣΕΝΤΡΑ στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Σωκράτη Λιάνο, εκείνος, στην απάντησή του, ήταν κατηγορηματικός, λέγοντας πως «έχουν ολοκληρωθεί οι παρατηρήσεις από την κοινή επιτροπή η οποία παρακολουθεί όλα τα δημόσια κτίρια. Μάλιστα την Τετάρτη, η ανάδοχος εταιρία μπαίνει στο κλειστό γυμναστήριο και θα πραγματοποιήσει όλες τις απαιτούμενες εργασίες οι οποίες προβλέπονται, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι πριν από την έναρξη της περιόδου». Μάλιστα, ο κ. Λιάνος σημείωσε ότι υπάρχει συνεννόηση και πλήρη συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ της Καστοριάς, η οποία, όπως τόνισε «συμβάλλει και η ίδια όπου χρειαστεί για την εύρυθμη λειτουργία του γηπέδου. Πάμε χέρι χέρι και πάμε καλά», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here