Την παρούσα κατάσταση παρουσίασε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καστοριάς, Λάζαρος Παπαδόπουλος, στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6.

«Σταδιακά θα έχουμε αύξηση των κρουσμάτων, αν πάρουμε σαν δεδομένο ότι το νοσοκομείο έχει τα μισά κρούσματα, η διασπορά στην κοινότητα είναι πολύ μεγαλύτερη, τουλάχιστον 10πλάσια. Η στατιστική στην Ιατρική μας λέει αυτό. Θα αρχίσουν να εμφανίζονται», είπε ο κ. Παπαδόπουλος και σημείωσε παράλληλα πως «πολλοί συμπολίτες μας πάνε και σε ιδιωτικά κέντρα για εξέταση. Σήμερα έχουν σταλεί δείγματα στο Μποδοσάκειο».

«Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποφάσισε να επιστρέψει το προσωπικό στο Νοσοκομείο νωρίτερα από τις 14 ημέρες και αυτό είναι περίεργο. Μάλλον έχουν κάποια αντισώματα ή κάποιο γονίδιο που δεν τα έχει κανείς άλλος» σημείωσε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παπαδόπουλος στο γεγονός ότι δεν ελέγχεται το βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείο, χαρακτηρίζοντάς το, τουλάχιστον περίεργο, αφού και αυτοί οι άνθρωποι εργάζονται στον ίδιο χώρο.

Μάλιστα πρότεινε την αξιοποίηση του ΚΕΦΙΑΠ στο Άργος Ορεστικό, ώστε να γίνει καλύτερη διαχείριση των περιστατικών κάθε φύσης στην Καστοριά: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους πολίτες έρμαιο της τύχης τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here