«Ζητάτε να σας πω» ήταν ο τίτλος της μουσικής παράστασης με κεντρικό πρόσωπο τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη, που παρακολούθησαν χθες βράδυ, όσοι βρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Και δικαίως σήμερα, ζητάνε να… τους πουν όσοι δεν βρέθηκαν χθες, στην εν λόγο παράσταση που μόνο άριστες εντυπώσεις άφησε! Η ξεχωριστή αυτή μουσική παράσταση με μουσικές και τραγούδια του χθες, που άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στην πορεία του τόπου, ανέβηκε κατόπιν πρωτοβουλίας και προσκλήσεως του Πολιτιστικού και Λαογραφικού συλλόγου «Η Ροδάνη» του Άργους Ορεστικού.

Μόνο δικαίωση μπορούν να νιώθουν σήμερα το Δ.Σ και όλα τα μέλη του συλλόγου, που ανταποκρίθηκαν στην ιδέα του χοροδιδάσκαλου Τηλέμαχου Τζακόπουλου, που επιμελείται τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου και ο οποίος καλωσόρισε χθες το βράδυ το κοινό, που κατέκλυσε το κέντρο, αναφερόμενος στη φιλία του με τον φημισμένο ηθοποιό και ξεδιπλώνοντας το πως έφτασε η ΡΟΔΑΝΗ στην υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος!

Αμέσως μετά, στη σκηνή βρέθηκε η Brillante Classic Orchestra, υπό την διεύθυνση της Μαέστρου, Κατερίνας Βαφειάδου, για να εμφανιστεί αμέσως μετά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που μάγεψε με την τραγουδιστική του ερμηνεία. Ο ηθοποιός όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Μετέφερε στο κοινό, παρασκήνια των δημιουργών ή και τον ερμηνευτών από την εποχή που τα τραγούδια δημιουργούνταν, που άλλοτε ήταν κωμικά και άλλοτε άκρως συγκινητικά.

Το κοινό συνεπαρμένο από τις μουσικές και τα τραγούδια συνόδευε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη αλλά και την εξαιρετική performer Ντέπη Σακελλαρίου με ρυθμικά χειροκροτήματα. Η βραδιά απογειώθηκε όταν ο ηθοποιός ανέβασε πάνω στη σκηνή την αντιπρόεδρο του συλλόγου ΡΟΔΑΝΗ κα Αλεξάνδρα Μουριοπούλου (υπάρχει σχετικό απόσπασμα στα βίντεο) και χόρεψαν μαζί το «Ένας ουρανός μ αστέρια» που πρωτοερμήνευσε ο Γιάννης Βογιατζής. Ίσως να ήταν το καλύτερο δώρο για την εορτάζουσα αντιπρόεδρο από τον επίσης εορτάζοντα ηθοποιό.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όμως δεν σταμάτησε εκεί. Κάποια στιγμή πήδηξε από τη σκηνή και προσέφερε το μικρόφωνο στην αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αφροδίτη Μπελονάκη, η οποία αρχικά μεν έδειξε να πανικοβάλλεται από την κίνηση του ηθοποιού, ωστόσο αμέσως ενέδωσε και ερμήνευσε μαζί του με τρόπο άψογο το «Μάτια βουρκωμένα» του Γρηγόρη Μπιθκώτση.

Η ΡΟΔΑΝΗ με τον τρόπο αυτό δικαιώνει και του λόγου του αληθές για το όνομα της ως σύλλογος, καθώς, να θυμίσουμε, ήταν μια ιδιότυπη κούνια, που θυμίζει τη σημερινή ρόδα, η οποία κούνια κυκλωνόταν από κόσμο με μουσική και τραγούδι!
Την μουσική παράσταση παρακολούθησαν ο δήμαρχος του Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπατσόγλου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Αφροδίτη Μπελονάκη και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Φώτης Τατσίδης.

Παρούσα, φυσικά, και η πρόεδρος του συλλόγου ΡΟΔΑΝΗ, Ανδρομάχη Παππά, καθώς και εκατοντάδες κόσμου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here