ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες συμπολίτες μου, Καστοριανούς, την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά για την στήριξή τους στο πρόσωπό μου. Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ ακόμα πιο σκληρά για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.

Χρόνια τώρα έμαθα να αγωνίζομαι για το καλό της Καστοριάς και των ανθρώπων της.  Ήμουν πάντα μπροστά, στα εύκολα και στα δύσκολα για τον τόπο που γεννήθηκα και αγαπώ. Ως Βουλευτής του Νομού θα είμαι σταθερά δίπλα σας και την επόμενη μέρα και θα μάχομαι για το καλό του τόπου.

Να είστε σίγουροι ότι η Καστοριά μας θα έχει μία ισχυρή, υπεύθυνη και αποτελεσματική φωνή αύριο στη Βουλή. Για την Καστοριά που θέλουμε! Για την Καστοριά που μας αξίζει!

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στην Καστοριά και σε όλη την Ελλάδα έδωσαν με την ψήφο τους, μία δεύτερη τετραετία στην προκοπή. Μία δεύτερη τετραετία στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τώρα θα πάμε όλοι μαζί μπροστά.  

Ευχαριστώ τα εκατομμύρια των Ελληνίδων και των Ελλήνων που και πάλι ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία τον μεγάλο και αδιαμφισβήτητο νικητή. Από το Πευκόφυτο Καστοριάς μέχρι και κάθε γωνιά της Ελλάδας μας έστειλαν το μήνυμα της Νίκης για μία Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρός μας αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη :

“Τα δεδομένα της κάλπης είναι καταλυτικά. Οι πολίτες έδωσαν την έγκρισή τους για μια ΝΔ αυτοδύναμη και δυνατή, έδωσαν εντολή για ισχυρή Κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας”.

Με την ψήφο τους έδειξαν πως αναγνωρίζουν τα σημαντικά βήματα προόδου που η χώρα μας έκανε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Μέλημά μας να τρέξουμε πιο γρήγορα στον δρόμο της προόδου, στον δρόμο των τολμηρών μεταρρυθμίσεων. Για καλύτερους μισθούς, για περισσότερες θέσεις εργασίας, για μία καλύτερη δημόσια υγεία, για μία κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, για μία Ελλάδα ισχυρή και ασφαλή.

Συνεχίζουμε Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά για την Καστοριά, για την Ελλάδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here