Για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ναυταθλητικού Κέντρου στην Καστοριά και όσα ζήτησε από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την Καστοριά, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, η υπεύθυνη του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου.

«Έθεσα το θέμα του Ναυταθλητικού Κέντρου Καστοριάς και, πιο συγκεκριμένα, της δημιουργίας ενός σύγχρονου κέντρου, με την κατάλληλη διαμόρφωση χώρων και υποδομών, αντάξιου των ομίλων της περιοχής και των διακρίσεων που έχουν επιφέρει» είπε η κ. Αντωνίου αποκαλύπτοντας ότι προσκάλεσε τον κ. Αυγενάκη στο Άργος Ορεστικό και την Καστοριά: «η επόμενη συνάντηση με τον υπφυπουργό Αθλητισμού θα γίνει στο 8ο Rally Greece Offroad που θα διεξαχθεί 12-15 Νοεμβρίου, στο Άργος Ορεστικό, για να δει και να γνωρίσει την Καστοριά από κοντά και όλα όσα μπορούν και πρέπει να γίνου εδώ».

Το γήπεδο του ΠΑΟΚ
Η υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου μίλησε και για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, αναφέροντας ότι «το κόστος θα είναι 150 εκατ. ευρώ και το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε 3-3,5 χρόνια, ώστε ο ΠΑΟΚ στα 100 του χρόνια να είναι στο νέο του σπίτι. Το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας απασχολεί όλη τη Θεσσαλονίκη. Θα δώσει άλλη χροιά σε όλη την περιοχή. Αποτελείται κυρίως από το γήπεδο και από συνοδευτικά έργα που θα δώσουν ανάπτυξη σ’ όλη την περιοχή της Τούμπας. Το ευτύχημα είναι ότι προχωράμε από κοινού συντονισμένα. Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη. Στη συνάντηση συζητήσαμε και αυτό το ζήτημα και όλα τα ζητήματα που αφορούν το κομμάτι του αθλητισμού σε όλες τις εκφάνσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here