Με 30% αύξηση στο σύνολο και 60% από τη Ρωσία έκλεισε η Fur Excellence in Athens 2017 τις πύλες της.

Παρόλο που τα στοιχ??ία αυτά αφορούν μέχρι και το τέλος της δεύτερης μέρας, τα στοιχεία δείχνουν πως στο κομμάτι τουλάχιστον της επισκεψιμότητας η έκθεση έκλεισε με επιτυχία, μεγαλύτερη του αναμενόμενου. Αύξηση κατέγραψε και η Ουκρανία κατά 10% αλλά και οι τρίτες χώρες πάλι κατά 10%. Μάλιστα ιδιαίτερα αυξημένος ήταν ο αριθμός των επισκεπτών από το Καζακστάν, οι οποίοι μάλιστα ήταν και πολύ “δυνατοί” στις αγορές τους.

Στο θέμα των πωλήσεων και συμφωνιών τόσο ο Ντίνος Σαλαγιάννης όσο και ο Σάκης Μαλεγγάνος μίλησαν για χαμόγελα από τους εκθέτες, ενώ εξέφρασαν την άποψη ότι τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα από την περυσινή χρονιά. Αυτό, πάντως, καταμαρτυρούν τόσο οι δηλώσεις των εκπροσώπων των δημοπρατηρίων όσο και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες με τους οποίους μίλησε η sentra.com.gr. Πάντως, ο κ. Μαλεγγάνος επεσήμανε ότι πολλοί από τους επισκέπτες που έρχονταν για πρώτη φορά στην Ελλάδα έκλεισαν δουλειές και μάλιστα σημαντικές. 

Ο πρόεδρος του ΣΕΓ, αναφέρθηκε και στο θέμα των καινοτομιών που εισήγαγε ο σύνδεσμος στην εφετινή FEA. “Όλα ξεχωριστά είχαν το ρίσκο τους, και όλα μαζί ένα πολύ μεγαλύτερο, χαιρόμαστε όμως γιατί απέδωσαν. Και το gala, και το daily fashion show έφεραν αποτέλεσμα”, σημείωσε ο κ. Σαλαγιάννης. “Δείξαμε τη δύναμη της ελληνικής γουνοποιίας” συμπλήρωσε.

O κ. Μαλεγγάνος τόνισε ότι πολλοί από τους εκθέτες εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετέχουν και το 2018, αποκαλύπτοντας παράλληλα και την ημερομηνία, από 23-25 Μαρτίου.

Μάρκος Πετρόπουλος

Αναλυτικά η συνέντευξη

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here