Στην Πάτρα έφτασαν εδώ και λίγη ώρα τα δέματα αγάπης με τρόφιμα, παιχνίδια και άλλα καλούδια, που συγκέντρωσαν κάτοικοι του Άργους Ορεστικού και όχι μόνο για τον 9χρονο Αλεξάκη μετά το συγκλονιστικό γράμμα που έγραψε στον Αη Βασίλη!

Φωτογραφία του Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

Τα 6 πακέτα, ανέλαβε και μετέφερε εντελώς δωρεάν το ΚΤΕΛ της Καστοριάς σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, προκειμένου να φτάσουν στην μικρό Αλέξη, τη μητέρα του και τον 4χρονο αδερφό του και να γεμίσουν χαρά για τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Όλα ξεκίνησαν, πριν λίγες μέρες, όταν κάτοικος του Άργους Ορεστικού είδε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το εν λόγο γράμμα. Αμέσως ερεύνησε την ορθότητα της κατάστασης, διαπιστώνοντας πως ήρθε στην επιφάνεια από την εθελοντική οργάνωση της Πάτρας “Φωτεινό Αστέρι” και αμέσως οργανώθηκε μια μικρή εκστρατεία για την συγκέντρωση αγαθών και παιχνιδιών που θα χάριζε χαρά στον ίδιο και στα αγαπημένα πρόσωπα του. Μάλιστα το Φωτεινό Αστέρι ανέφερε πως ήταν η μόνη αντίδραση που δέχτηκαν παρά την τεράστια έκταση που πήρε το γράμμα μετά την δημοσιοποίηση του από διάφορα μέσα ενημέρωσης. Έκπληκτη πληροφορήθηκε από κοινωνική λειτουργό και η ίδια  η μητέρα του Αλεξάκη για το γράμμα του παιδιού της προς τον Αη Βασίλη. Γράμμα στο οποίο ο μικρός Αλέξης δεν ζήτησε τίποτα για τον εαυτό του, παρά μόνο φαγητό για να μη κλαίει η άνεργη μαμά του και ένα παιχνίδι για τον άρρωστο αδερφό του! Ευτυχώς ο 4χρονος αδερφός του Αλέξη, που σκόρπισε συγκίνηση, δεν έχει κάτι σοβαρό, καθώς πρόκειται για οξεία αμυγδαλίτιδα, κάτι που όμως φαίνεται να ανησύχησε πολύ τον μεγαλύτερο αδερφό του, τόσο ώστε να εξαιρέσει τον εαυτό του για δώρο από τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών!

Ευτυχώς άνθρωποι με μεγάλη ευαισθησία από την περιοχή μας κινητοποιήθηκαν αμέσως, συγκέντρωσαν διάφορα τρόφιμα, γλυκά, σοκολάτες, τοπικά φασόλια, ακόμα και κρέας από κυνήγι, καταψυγμένο σε ειδικό κουτί, παιχνίδια και σοκολάτες, γεμίζοντας εξι κιβώτια αγάπης!

Με απόφαση του Δ.Σ του ΚΤΕΛ Καστοριάς και ειδικότερα του Προέδρου κου Κωνσταντίνου Καρανικολόπουλου και του Διευθύνοντα Συμβούλου κου Τάσου Μακρή, τα πακέτα παρελήφθησαν και στάλθηκαν στην Πάτρα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Μάλιστα επειδή δεν υπάρχει άμεση γραμμή από Καστοριά για Πάτρα, αμέσως ανταποκρίθηκε και το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων να παραλάβει και να στείλει επίσης δωρεάν τα δέματα μέχρι την Πάτρα, για να φτάσουν στον μικρό Αλέξη πριν τα Χριστούγεννα, φανερώνοντας έτσι την κοινωνική τους ευαισθησία και την ανθρωπιά τους!

Φωτογραφία του Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

Φωτογραφία του Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

Φωτογραφία του Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here