Από σήμερα Παρασκευή 15 του Ιούνη η σχολική χρονιά 2017-2018 ανήκει στο παρελθόν! Οι μαθητές όλων των σχολείων της χώρας, αποχαιρέτησαν μαθήματα, θρανία, πίνακες, δασκάλους και βιβλία, αλλά για το 3ο Δημοτικό σχολείο του Άργους Ορεστικού, ο αποχωρισμός αυτός ήταν ιδιαίτερος και ξεχωριστός!

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Στη σφαίρα των αναμνήσεων πέρασε η σχολική χρονιά που έληξε σήμερα και για τους μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου στο Άργος Ορεστικό, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Γεμάτα χαμόγελα τα παιδιά δηλαδή οι μαθητές του σχολείου, δέχθηκαν χθες Πέμπτη 14 Ιουνίου, το καθιερωμένο κέρασμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του εκπαιδευτικού ιδρύματος, που δεν είναι άλλο από ένα υπέροχο παγωτό για τον κάθε μαθητή!

Όμως τα παιδιά δεν έμειναν μόνο στο παγωτό που τους προσέφερε με περίσσια αγάπη ο σύλλογος, αλλά υπό την καθοδήγηση του γυμναστή κου Βαγγέλη Σιώμου, το έριξαν στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα διαγωνίστηκαν στο ξεκαρδιστικό παιχνίδι με τις τσουβαλοδρομίες, αλλά και σε άλλο παιχνίδι όπου τα παιδιά είχαν αποστολή με ένα πλαστικό ποτήρι δαγκωμένο στο στόμα, να μεταφέρουν νερό από έναν κουβά σε έναν άλλο από την απέναντι πλευρά! Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, το γέλιο και η χαρά κυριάρχησαν, ενώ με τον τρόπο αυτό έκλεισε με τον πιο όμορφο και ξεχωριστό τρόπο η φετινή σχολική χρονιά και είναι μια ανάμνηση που τα παιδιά θα κουβαλούν για όλη τους τη ζωή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here