Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και σε συνεργασία με τον κ. Χρήστο Κουζίνα, τον οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτριος Σαββόπουλος ευχαρίστησε θερμά, συγκεντρώθηκε η ποσότητα των 1000 κιλών καλαμποκιού από ομάδα παραγωγών της τοπικής κοινότητας Κορησού.

Με τη βοήθεια του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς, τα 350 περίπου κιλά καλαμποκιού διασκορπίστηκαν σήμερα, Κυριακή 05 Απριλίου 2020, στην εσωτερική περίμετρο της λίμνης για το τάισμα των υδρόβιων πουλιών της περιοχής, όπου τις τελευταίες μέρες φαίνεται να ψάχνουν για τροφή. Η υπόλοιπη ποσότητα θα παραμείνει στη διάθεση του συλλόγου για να βοηθήσει στο τάισμα και τις επόμενες ημέρες.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τόσο τον κ. Κουζίνα όσο και την ομάδα των τοπικών παραγωγών της Κορησού για την ευαισθησία τους και τη διάθεση του καλαμποκιού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, δέντρο, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: σκύλος, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: πουλί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: πουλί, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here