Μετά και τη βοήθεια από το Δήμο Καστοριάς, το σχολείο μας πλέον σε λίγες ημέρες θα διαθέτει τεχνολογίες μικτής πραγματικότητας (2 Microsoft Hololens).

Με τις συσκευές αυτές μπορούν να αναπτυχθούν τόσο δισδιάστατες (2D) όσο και τρισδιάστατες εφαρμογές (3D). Οι μαθητές μας αποκτούν πλέον τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τεχνολογίες οι οποίες ξεπερνούν τα όρια της χώρας και όχι μόνο γιατί σκοπός μας είναι να εντάξουμε το εργαστήριο αυτό σε ένα εθνικό δίκτυο ώστε να είναι επισκέψιμο από όλα τα σχολεία της επικράτειας στο πλαίσιο εκπαιδευτικών επισκέψεων. Μετά την παραλαβή του εξοπλισμού θα γίνει επίσημα η παρουσίασή του και θα δοθεί συνέντευξη τύπου. Λεπτομέρειες σε νεότερο δελτίο τύπου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Εκ μέρους της μαθητικής κοινότητας, του συλλόγου γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον αξιότιμο Δήμαρχο κ. Ανέστη Αγγελή καθώς και τους στενούς συνεργάτες του κ. Στεργιόπουλο Ευάγγελο αντιδήμαρχο Οικονομικών, τον απερχόμενο αντιδήμαρχο προγραμματισμού κ. Δαμιανού Χρήστο τον νυν κ. Καπρή Δημήτριο καθώς και τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κ. Δάγγα Παναγιώτη για την προμήθεια εξοπλισμού του εργαστηρίου ρομποτικής και καινοτόμων τεχνολογιών. Με την προσθήκη αυτή το εργαστήριό μας γίνεται πιθανόν το πρώτο στην Ευρώπη που διαθέτει αυτές τις τεχνολογίες και πλέον αποτελεί  ένα εκπαιδευτικό στολίδι όχι μόνο για την πόλη μας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here