Με την υπέροχη μουσικοθεατρική παράσταση «Θησέας και Μινώταυρος» από την παιδική χορωδία και το τμήμα θεατρικού παιχνιδιού, στην κατάμεστη από γονείς και παιδιά, αυλή του Αρχοντικού Πηχεών, ολοκληρώθηκαν χθές το βράδυ με πολύ μεγάλη επιτυχία, τα «Χριστοπούλεια 2018», του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς, «Αθανάσιος Χριστόπουλος».

Μέσα σ’ ένα πολύ όμορφο σκηνικό, με πιστή αντιγραφή του παλατιού της Κνωσού και το κωπήλατο πολεμικό πλοίο τριήρης, τα παιδιά απέδωσαν καταπληκτικά το θεατρικό δρώμενο και δίκαια απέσπασαν στο τέλος το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτ. Αδαμόπουλος, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό και ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας – Εμπορίου – Τουρισμού, Παν. Κώττας.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Συλλόγου Άννα Χατζηλεοντιάδου, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση των «Χριστοπουλειων 2018», καθώς και τον Πρόεδρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα για την παραχώρηση της αυλής του Αρχοντικού Πηχεών, ενώ ανέφερε ότι η αναβληθείσα μουσικοχορευτική εκδήλωση «Τ’ άκουσες Αρετούσα μου;», θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Να σημειώσουμε, ότι η μουσική ήταν γραμμένη από την μαέστρο του Συλλόγου Μαρία Βλαχάβα, τα κείμενα ήταν της Μένης Κοκκίνου, οι στίχοι των τραγουδιών ήταν γραμμένοι από τα παιδιά και η σκηνοθετική επιμέλεια ήταν της Μαρίας Βλαχάβα και της Μένης Κοκκίνου.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο εδώ

Πηγή: fonikastorias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here