Άρθρο του myportal.gr με δημοσκόπηση για τον δήμο Καστοριάς, που όπως αναφέρει ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Κορεντσίδης, εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή

Διαβάστε το άρθρο:

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Τελική ευθεία προς τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου . Σήμερα έχουμε αρκετά παραπολιτικά και ειδήσεις.. για να δούμε

Μεγάλο όνομα με τον Απόστολο Τζιτζικώστα έκλεισε το οποίο αναμένεται να ταράξει τα νερά και θα φέρει αθλητική αύρα.. σύντομα οι ανακοινώσεις… Στο επιτελείο του ήδη έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες και τρέχουν για τις εκλογές και μάλιστα χωρίς αντίπαλο.

Για την Περιφέρεια από τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώστε δύο ονόματα για υποψηφιότητες, της Θεοδώρας Τζάκρη και του Άγγελου Τόλκα. Από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιος θα είναι και πάλι ο Χρήστος Παπαστεργίου που είχε κάνει πολύ εμφάνιση το 2019 και δούλεψε αντιπολιτευτικά αυτήν την θητεία.

Με μεγάλο μισθό μάθαμε πως πήγε ως εντεταλμένος σύμβουλος ο Αλέξανδρος Θάνος στον ΣΕΤΕ. Φυσικά μην αποκλείεται να εμπλακεί και μελλοντικά πάλι στα πολιτικά δρώμενα..

Ανεβασμένες οι μετοχές του Πέγκα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης με συνεχείς εκδηλώσεις και με συνεχείς παρεμβάσεις για τα προβλήματα της πόλης ..

Στον χώρο των social media αναπτύσσεται ο Δρόσος Τσαβλής με μεγάλη απήχηση όπως φαίνεται.. για τον Δήμο Θεσσαλονίκης μετρανε αυτά..

Τρία ονόματα απο Θεσσαλονίκη ακούγονται για γενικοί γραμματείς σε υπουργεία , αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς .. Ακούω έντονα σενάρια υφυπουργοποίησης της Άννας Ευθυμίου και της Έλενας Ράπτη.. η νέα κυβέρνηση πάντως θα έχει πολλές γυναίκες ..

Δημοσκόπηση  έγινε στον Δήμο Κατερίνης και τα αποτελέσματα τα είδα με τα ματάκια μου.. Ο Κουκοδήμος έχει πολύ καλά ποσοστά και είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος στα χωριά..

Δημοσκόπηση έγινε και στον Δήμο Καστοριάς όπου ο νυν δήμαρχος Γιάννης Κορεντσίδης εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή, με μεγάλη διαφορά. Ο Δήμαρχος όπως μου λένε από την περιοχή είναι δυνατός παίκτης και λύνει προβλήματα..

Πηγή: myportal.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here