Η ανακοίνωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Καστοριάς για την ημερίδα:

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Καστοριάς την Πέμπτη 24-11-2022 και ώρα 6:00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ενυδρείου Καστοριάς με θέμα “Ανεργία- Ακρίβεια- Κοινωνικό Κράτος” με ομιλητές το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πάνο Ρήγα και τον βουλευτή Δυτικής Αττικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ , Αναπληρωτή Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας Γιώργο Τσίπρα την ημερίδα χαιρετίζει η βουλευτής Καστοριάς μέλος της Πολιτικης Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπευθυνη για τα αγροτικά θέματα Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Στόχος της ημερίδας είναι να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντάς τους έξι άξονες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους εκπροσώπους της κοινωνίας αλλά κυρίως τους πολίτες σε μια συζήτηση των αναγκών τους.

Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τη τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει.

Σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτή τη διαδικασία ανταλλαγής ιδεών και θέσεων, ώστε να διαμορφώσουμε μια νέα προοπτική για το μέλλον της χώρας..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here