Σε μια κρίσιμη εποχή για την Καστοριά, την ώρα που όλοι θα πρέπει να είμαστε χρήσιμοι, κάποιοι βάζουν πάνω από όλα το κομματικό συμφέρον και μετά τον τόπο μας. 

Συγκεκριμένα, κάποιοι συνδικαλιστές στελέχη του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, σε συνάντηση με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, φόρεσαν τις κομματικές τους κονκάρδες (κάτι που δεν έκαναν σε ανάλογες συναντήσεις με υποψηφίους της ΝΔ), αδιαφορώντας για το αύριο της Καστοριάς. 

Η αγενής συμπεριφορά δεν συνάδει με ανθρώπους που υποτίθεται ότι θέλουν να στηρίξουν τον τόπο και τον κλάδο. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στήριζε, στηρίζει και θα στηρίξει τον κλάδο της γούνας. Τους γουνεργάτες (εργαζόμενους και άνεργους), τους επιχειρηματίες, τους αυτοαπασχολούμενους (Φασόν) κλπ. 

Για εμάς η προοπτική και  το αύριο αφορά όλους και όχι μερικούς. Εμείς θα θεσπίσουμε τα 880 ευρώ ως κατώτατο μισθό γιατί πιστεύουμε ότι όλοι θα πρέπει να έχουν αξιοπρεπή διαβίωση! 

Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε όλη την Π.Ε. Καστοριάς γιατί τα προβλήματα μας αφορούν όλους και όλες. Την ώρα που κάποιους τους ενώνει το κομματικό ή ατομικό συμφέρον, εμάς μας ενώνει το συμφέρον του τόπου μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here