Πραγματοποιήθηκε χθες στον αύλειο χώρο του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα στο Ντολτσό η εκδήλωση της ομάδας ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας με θέμα την μετονομασία της σε Καστοριά.

Θέλοντας, η διοίκηση της ομάδας, να πάει σε μια νέα εποχή, με ένα δυνατό όνομα, όπως αυτό της Καστοριάς και θέλοντας να πρωταγωνιστεί στα Εθνικά πρωταθλήματα της χώρας μας, πάρθηκε η απόφαση να γίνει τελικά η μετονομασία του Συλλόγου. Χωρίς ακόμη, βέβαια, να έχουν καταλήξει στο ποιο θα είναι ακριβώς αυτό.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και μέλος του Δ.Σ. της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας, Σάκης Ρήμος μιλώντας στον Χρήστο Νατσούλη, ευχαρίστησε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και τόνισε: «είναι ανάγκη να υπάρχει μια ομάδα που θα συσπειρώσει όλες τις δυνάμεις του τόπου, με στόχο να πρωταγωνιστεί στα Εθνικά πρωταθλήματα. Αυτός είναι ο στόχος».

Τέλος στην εκδήλωση που έγινε χθες το απόγευμα, παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, Δημήτρης Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος της ιστορικής ομάδας της Καστοριάς, Γιώργος Χαλκίδης, ο Γιώργος Παναγιωτίδης, ο Αργύρης Παπαβασιλείου και άλλοι. Ενώ το «παρών» έδωσαν και αρκετοί ποδοσφαιρικοί παράγοντες του τόπου.

Για το θέμα μίλησαν σήμερα στον Χρήστο Νατσούλη και στον Antennes FM 93.6, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και μέλος της διοίκησης της ομάδας, Σάκης Ρήμος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, Δημήτρης Τριανταφύλλου.

Ακούστε τις συνεντεύξεις τους:

Φωτογραφία: fonikastorias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here