Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. του Στρατηγού Συναδινού. Παρών στην εκδήλωση έδωσαν από την Ελεύθερη Πατρίδα που εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλή της Καθηγητή του ΠΑΜΑΚ, Νίκο Βασιλειάδη, τον διακεκριμένο Οικονομολόγο και επικεφαλή του ΠΑΡΟΝ, Νικόλαο Ζώη, Τον Δικηγόρο και τ. Βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο, αλλά και του βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση, καθώς της τ. Βουλευτή Λαρίσης Δέσποινας Σβερώνη με τους δυό τελευταίους να αποτελούν ήδη μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, του φορέα που παρουσίασε εχθές στην Θεσσαλονίκη ο Στρατηγός. Παρόντες επίσης ο Ανάργυρος Σαρήπαπας Αντίστρατηγος ε.α. ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό Δελτίο Τύπου

«Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε η δημόσια ιδρυτική διακήρυξη του νέου φορέα Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση, «ΠΑΤ.ΡΙ.Ε», ως απάντηση στο τεράστιο κενό εκπροσώπησης μεγάλου μέρους των Ελλήνων πολιτών.

Ένας φορέας Πατριωτικός με στόχο μια Ελλάδα στην υπηρεσία των Ελλήνων και με προτεραιότητα την ευημερία της πατρίδος και του έθνους. Ριζοσπαστικός διότι, για να παραμείνει η Ελλάδα επίκαιρη και αντάξια της ιστορίας της, διατηρώντας αξίες και αρχές, απαιτείται καθαρή διάρρηξη με το παθογενές πολιτικό παρελθόν και επιβολής τιμωρίας σε όσους παρανόμησαν και οδήγησαν την πατρίδα μας στην καταστροφή. Και φυσικά Ένωση διότι τα μέλη της επιθυμούμε να αποτελέσει τον οδηγό για μια ευρύτερη συστράτευση πατριωτικών δυνάμεων ως ισότιμα μέλη με έναν κοινό εθνικό σκοπό, την σωτηρία της Ελλάδας. Στην εκδήλωση, πλέον της ιδρυτικής διακήρυξης, παρουσιάστηκε το λογότυπο της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. και έγινε σειρά τοποθετήσεων και ομιλιών.

Το βήμα έλαβαν, κατά σειρά, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης και ευρωβουλευτής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, ενώ ακολούθησαν ο βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε., κ. Δημήτριος Κουκούτσης, ο Πρόεδρος της Ελεύθερης Πατρίδας κ. Νικόλαος Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΡΟ.Ν. κ. Ζώης Κολιός, ο Πρόεδρος του πολιτικού φορέα ΡΙΖ.Ε.Σ., κ. Βασίλειος Καπερνάρος, ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας κ. Ανάργυρος Σαρήπαπας, η πρώην βουλευτής Λάρισας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. κα. Δέσποινα Σβερώνη, και ο πρώην βουλευτής Καστοριάς και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. κ. Συμεών Κουμπάνης. Σήμερα, δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για τον κοινό μας αγώνα. Έχουμε επιλέξει τη θέση μας και πλέον είναι καιρός όλοι να υπακούσουμε την συνείδησή μας και τις απαιτήσεις των συμπολιτών μας. Η υποχρέωσή μας για την πατρίδα και τους Έλληνες απαιτεί συστράτευση για το καλό του τόπου.

Με μεθοδικότητα και κυβερνητικό πρόγραμμα. Ας ενωθούμε, λοιπόν, αντί να εγκαλούμε ο ένας τον άλλο και να πλειοδοτούμε ή να μειοδοτούμε σε άτυπους διαγωνισμούς πατριωτισμού και ελληνοψυχίας. Ας προτάξουμε ό,τι μας ενώνει πραγματικά, την αγνή φιλοπατρία. Ας αφήσουμε πίσω ιδεοληψίες, μικροσυμφέροντα και μικροπολιτικές φιλοδοξίες. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Στην αρχή θα μας αγνοήσουν, μετά θα μας λοιδορήσουν, στην συνέχεια θα μας πολεμήσουν, αλλά στο τέλος θα χάσουν. Είμαστε πρόθυμοι και έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Έχουμε συμμάχους και υποστηρικτές. Η Ελλάδα υπάρχει όσο υπάρχουν Έλληνες. Καλό αγώνα και καλή λευτεριά στην Ελλάδα!»

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όταν θέλει η ….. να κρυφτεί και το εμπόριο πατρίδας δε σε αφήνει!

    Από-Κομμα με το όνομα ΠΑΤΡΙΕ (κλαίω) και με σύμβολο ένα κτήριο(?), ναό(?), κάτι τέλος πάντων με κίονες ιωνικού ρυθμού στο μισό και στο άλλο μισό ο ”Ήλιος της Βεργίνας”. Η πατριδοκαπηλία στα καλύτερα της!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here