Δελτίο τύπου εξέδωσε η ΝΟΔΕ Καστοριάς, ως απάντηση στην ανακοίνωση της κυβέρνησης για τη μελέτη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Καστοριά.

Σαν να μην έφταναν όλα τα δεινά που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση στους Καστοριανούς πολίτες, ήρθαν για άλλη μια φορά μέσα στον καλοκαιριάτικο καύσωνα, συνεχίζοντας τον εμπαιγμό περί «χερσαίου λιμανιού», να μας παραμυθιάσουν με τη σιδηροδρομική σύνδεση.

Το παραμυθάκι έχει ξαναειπωθεί. Τώρα υπάρχει το ελαφρυντικό της ζέστης! Οι πολίτες όμως πρέπει να ξέρουν την αλήθεια και μόνο… Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα περισσότερο από μια μελέτη βιωσιμότητας του έργου, η οποία θα το βγάλει ασύμφορο και τότε σκοπεύουν να πουν ότι δυστυχώς το έργο δεν μπορεί να γίνει διότι το κόστος είναι δυσβάσταχτο. Βέβαια λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, που δεν είναι άλλος από τον ελληνικό λαό ο οποίος σύντομα θα τους στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Κυρίες και Κύριοι της κυβέρνησης…πείτε έστω και μια φορά την αλήθεια στον λαό, ασχοληθείτε έστω και λίγο με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου. Ο χειμώνας είναι πολύ κοντά!!!Υπάρχει πλάνο για το επίδομα θέρμανσης; Ή σκέφτεστε σαν τον τζίτζικα του μύθου το καλοκαίρι; Διότι στους μύθους είστε άπιαστοι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here